25 января 2017

Cиліконова гума (силіконова технічна пластина)

Cиліконова гума (силіконова технічна пластина)

Cиліконова гума (силіконова технічна пластина)

Гнучка й еластична силіконова гума має унікальну хімічну структуру, що надає їй високу температурну стійкість і хімічну інертність, як ні в якого іншого еластомера, і як результат - вона може працювати в умовах, де не може використовуватися ні який інший матеріал. Дана гумова пластина значно перевершує інші еластомери в стійкості до впливу високих температур, перевершує їх по термін служби, має меншу залишкову деформацію й антигезійними властивостями, не має заходу, смаку й не токсична, має відмінну стійкість до атмосферних впливів, тому що не піддається впливу сонячних променів, озону, вологи й сухості.

Силіконова гума монолітна в рулоні має гладку, без дефектів поверхня. Вона виготовляється в десятках варіантів твердості щодо м'якої 30 sh до відносно твердої 70 sh. Силіконова гума монолітна може мати різний хімічний склад для додання певних фізичних властивостей і з міркувань вартості. Силіконова гума також має гарну хімічну стійкість. Однак вона може розбухати при контакті з деякими розчинниками, але після випару розчинника, силікон звичайно вертається до первісних розмірів. При зазначених температурах силіконова гума виділяє значно менше газу, чим інші аналогічні еластомери. Вона горить на відкритому полум'ї з виділенням нетоксичного диму без заходу й з утворенням білого, не провідної електрики, попелу.

Силіконова гума сама по собі є універсальної, незважаючи на це, існують різні модифікації для роботи в особливих умовах. Силіконова гума приготовлена на феніловій основі працює до - 90°С, а створена по спеціальній формулі до - 112°С. Робоча температура даної гуми від - 45°С до + 300°С істотно не впливає на фізичні властивості силікону. В умовах роботи, що включають у себе високу температуру й тиск потрібна силіконова гума загального призначення. Залишкова деформація залежить від робочої температури й тиску, і силіконова гума загального призначення є найбільш стійкою до даного явища. Коли є контакт із паливом або розчинником, найкращим вибором є фторована силіконова гума.

Цей полімер має найкращу стійкість до розбухання й деструкції від впливу даних речовин. Високоміцні силікони - матеріали з розривною міцністю від 6.0 Мпа й вище є найкращим вибором там, де потрібна висока еластичність, гнучкість і розривна міцність

ООО фирма Силвер

Тел/ф: +38 (0362) 46-09-26

моб. (099) 254-00-37, (097) 723-42-46

e-mail: t222@ukr.net

http://www.silverprom.com.ua

Пожаловаться модератору